Activitati parcari neregulamentare

1. 4

Surprinși de membrii O.G.V.P.P.F.A., tocmai când încercau să parcheze neregulamentar 2014-2015-2016.

Asociaţia O.G.V.P.P.F.A. Pentru a veni în ajutorul eradicării faptelor acelor persoane care permanent sau ocazional parcări neregulamentară, ca în fiecare zi .

Mediatizăm mărturia şi cerinţa persistentă a cetăţeni care sunt constant prezenţi în staţiile C.T.P. zilnice,despre necesitatea prezenţei noastre Asociaţia O.G.V.P.P.F.A., şi al Poliţiei Locală, şi despre eficacitatea activă a aportului nostru activ, cetăţeni care s-au remarcat în interesul de a elibera zona directă a staţiile C.T.P. Autoturisme parcate de cetăţeni care permanent sau ocazional aici în staţiile C.T.P. parcări neregulamentară, ca în fiecare zi în staţiile C.T.P.şi pe trecerea de pieton. etc

Asociaţia O.G.V.P.P.F.A. îşi exprimă deplina recunoştinţă către domnul Şef Serviciu, (coordonator serviciu) Bereschi Mihai Dorin Serviciul Control Trafic Rutier

pentru că la toate solicitările noastre făcute sub forma unui apel telefonic, cerere verbală, sesizare scrisă tip Fişă de activitate domnia sa a considerat întotdeauna a recurge ferm, imediat şi imparţial la soluţionarea problemelor expuse.

Membrii voluntari ai Asociației O.G.V.P.P.F.A. s-au alăturat Poliției Locale prin activități de susținere în domeniul parcări neregulamentare.O ACŢIUNE ÎN DESFĂŞURARE CARTIERE ŞI ÎN CENTRUL CLUJULUI

Surprinși de membrii O.G.V.P.P.F.A., tocmai când încercau să parcheze neregulamentar aceștia au fost întâmpinaţi în mod politicos de noi , şi de Poliția Locală a circulaţiei , mai multe persoane au fost avertizate sau amendate de polițiștii locali. am surprins revenirea acestora și recurgerea în continuare la aceleași fapte.

Entuziaşti, şi aproape recunoscători,la existenţa unei asemenea asistenţe,care mai este şi organizată în România,respectiv Asociaţia O.G.V.P.P.F.A. aceştia au recurs la staţionarea maşinii la locul destinat şi permis pentru parcare auto. De ce să apelăm atât de des la instituţiile statale,când tot atât de des ştim că unele fapte le-am putea preveni?
      Este de datoria fiecărui individ să fie mai precaut, mai dispus să-i îndemne şi pe ceilalţi membri ai comunităţii la precauţie.Cetăţenii se pot atenţiona,din proprie iniţiativă, unii pe alţii, cu referire la aspectele legale asupra prevenirii faptelor antisociale,iar pentru o veridică informare pot oricând beneficia de acest suport de la Asociaţia O.G.V.P.P.F.A. care nu este altceva decât o construcţie făurită pentru a impulsiona şi a exercita,la nivel naţional,spiritul civic.

Surprinși de membrii O.G.V.P.P.F.A., tocmai când încercau să parcheze neregulamentar aceștia au fost întâmpinaţi în mod politicos de noi ,care ne-am expus interesul informând despre prevenirea faptelor cu caracter antisocial. Entuziaşti,şi aproape recunoscători,la existenţa unei asemenea asistenţe,care mai este şi organizată în România,respective aceştia au recurs la staţionarea maşinii la locul destinat şi permis pentru parcare auto.

Cetăţenii se pot atenţiona,din proprie iniţiativă, unii pe alţii, cu referire la aspectele legale asupra prevenirii faptelor antisociale,iar pentru o veridică informare pot oricând beneficia de acest suport de la Asociaţia O.G.V.P.P.F.A.-care nu este altceva decât o construcţie făurită pentru a impulsiona şi a exercita,la nivel naţional,spiritul civic.

Copy (2) of x5x

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *